Η καλύτερη επιλογή στα 25-30KW

EOX S-16

Η EOX S-16 είναι μια σύγχρονη ανεμογεννήτρια με υψηλή αξιοπιστία λόγω μιας εξαιρετικά απλής σχεδίασης με ελάχιστα κινούμενα μέρη, που εξαλείφει την συντήρηση.

Χάρη στην κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας γεννήτρια TFPM εξασφαλίζει πολύ υψηλή παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας. Είναι δικαιωματικά η αποδοτικότερη μικρή ανεμογεννήτρια της αγοράς. Πλήρως ανεξάρτητη στην λειτουργία της, αξιοποιώντας ένα σύστημα απομακρυσμένης παρακολούθησης.

Έχει σχεδιαστεί για την μέγιστη αντοχή στο το φως και τη διάβρωση και όλα τα στοιχεία που την αποτελούν έχουν πιστοποιήσεις και εγγυήσεις.

Η λύση για μέγιστη οικονομία στην εγκατάσταση

Tilt-up tower technology

  • Ένας υδραυλικός πύργος χωρίς γερανό επιτρέπει το χαμηλότερο κόστος εγκατάστασης και εύκολη εγκατάσταση σε περιοχές με δύσκολη πρόσβαση.
  • Με θεμελίωση χωρίς πλέγμα, προσφέρει επιπλέον εξοικονόμηση και εύκολη επεκτασιμότητα. 
  • Με σχέδιο ζωής 30 χρόνια παρέχει δεκαετίες δωρεάν ηλεκτρικής ενέργειας.

24/7 Παρακολούθηση
Οι ανεμογεννήτριες της σειράς Eocycle S λειτουργούν πλήρως ανεξάρτητα μέσω ενός διαδικτυακού συστήματος αυτοπαρακολούθησης.

Παρακολουθήστε την ανεμογεννήτρια σας σε πραγματικό χρόνο από το smartphone σας, ελέγξτε τις εξοικονομήσεις σας και αντιδράστε στις ειδοποιήσεις 24/7 χρησιμοποιώντας την εφαρμογή.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΑΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Eocycle ιδρύθηκε το 2001 

2009
Ξεκίνησε να πουλά τις πρώτες ανεμογεννήτριες  χρησιμοποιώντας την πατενταρισμένη τεχνολογία Transverse Flux Permanent Magnet (TFPM).

2013
Συστάθηκε μια νέα ομάδα διαχείρισης με επικεφαλής τους επαγγελματίες του κλάδου «BIG WIND» και έλαβε τη στρατηγική απόφαση να επικεντρωθεί αποκλειστικά στην εξυπηρέτηση της κατανεμημένης αγοράς ενέργειας με ανεμογεννήτριες στο εύρος ισχύος 20-30 kW. Ετσι ένα τετραετές πρόγραμμα ανάπτυξης και πιστοποίησεων ξεκίνησε για την ανεμογεννήτρια τύπου EOX S-16 – σχεδιασμού δεύτερης γενιάς.  

2018
Αγοράζει την United Wind (ΗΠΑ) και την Orenda Energy (Καναδάς), ακολουθούμενη από την XANTBV (Βέλγιο). Στόχος μας ήταν να μειώθεί περαιτέρω το κόστος παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας μέσω μιας διαφοροποιημένης γκάμας προϊόντων και μιας ενοποιημένη παρουσία στην αγορά σε όλη τη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη / ΗΒ.

2020
Προσθέτει χώρο αποθήκευσης στις λύσεις των ανεμογεννητριών, παρέχοντας στους πελάτες ενεργειακή αυτονομία και ακόμη περισσότερο έλεγχο των λογαριασμών ηλεκτρικής ενέργειας.

2021
Η Eocycle κυκλοφόρησε τη Λύση WS2 (Wind + Solar + Storage) ως τον πιο λογικό και οικονομικό τρόπο ηλεκτροκίνησης των αγροτών, του εμπορίου και της βιομηχανίας, για όλο το χρόνο.

 

Σήμερα, η ανάπτυξη και η επιτυχία της συνεχίζονται με μια ομάδα έμπειρων διευθυντών, κορυφαίων μηχανικών και συνεργατών σε όλο τον κόσμο.